dijous, 20 de maig del 2010

seny

Segons ha publicat El Periodico hi ha hagut canvis en el plantejament de l´equip de govern sobre el tema dels immigrants il.legals.
Crec que el canvi de postura és, com a mínim intel.ligent. Està bé, de tant en tant, que la gent rectifiqui quan vegi que s´ha equivocat en la forma i el fons.
Això és el millor que ha fet l´equip de govern en molt de temps, i no ho dic amb ironia ni crítica. Rectificar i agafar la línia correcta és molt difícil en política i fer-ho demostra intel.ligència i fugir de l´electoralisme fàcil.
Els llavanerencs estem d´enhorabona.



L'alcalde de Llavaneres (Maresme), Bernat Graupera (CiU) ha decidit suspendre l'acord municipal del 27 d'abril de denunciar els sense papers del consistori per dubtes sobre la legalitat d'aquest extrem. Només hi van votar a favor CiU i PP.

Graupera s'ha dirigit al delegat del Govern a Catalunya, Joan Rangel, per notificar-li la suspensió i sol·licita als advocats de l'Estat un informe jurídic sobre el tema.

Rangel li ha recordat que l'informe jurídic d'un acord de ple és competència de l'ajuntament i s'ha mostrat irònicament "convençut" que l'alcalde ja disposava d'aquest informe abans d'aprovar la moció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada