dimecres, 12 de maig del 2010

Deixo la militància d´ERC

Amb molta tristesa he de confirmar que la setmana passada vaig donar ordre al banc de retornar els rebuts d´ERC, fet que he informat avui mateix a la direcció de la secció local avui mateix i que immediatament comunicacaré a la seu nacional.
He d´indicar que segueixo donant suport a la secció local d´ERC i a la seva gent, a la que m´uneix moltes idees, però la distància entre el meu pensament i el de la política a nivell nacional és massa gran. Sempre he intentat ser coherent tant quan criticava altres formacions com ara, i quan la distància entre el meu pensament i la realitat és massa gran, el millor és quedar-se a casa.
No vull entrar en més detalls, solament indicar que continuo defensant la independència de Catalunya, però ho faré des d´altres instàncies.
Gràcies.

1 comentari:

  1. M’entristeix a mi també aquesta decisió. Sóc dels que pensa que quan hi ha aspectes que no agraden cal proposar-ne de nous, i corregir així els errors, això és encara més necessari en un partit assembleari com el nostre. Independentment d’això, Josep, i com ja t’he comentat, hi ha moltes maneres de col•laborar amb Esquerra-Llavaneres i encara que ja no siguis militant, esperem seguir comptant amb la teva participació. Albert Sala

    ResponElimina